Friday, November 18, 2011

blogging gongging gonggong pfft!

Salam bagi yang belum tidur atau baru bangun untuk solat tahajud atau siap sedia untuk solat subuh.. sekarang jam kat macxy ni 4.44am.. Kite ni dengan tak pernah2 nak update blog tetibe time2 gini lak rasa nak memblog.. Ni semua sebab tak leh lelap lepas buat foot bathing tadi.. Kalau nak  diikutkan dalam diari lampau hidup ku ini aku memang sangat suke menulis.. kecik2 dulu seawal darjah 1 aku da mula ada diari sendiri sampai la usia menginjak dewasa ni macam makin malas menulis.. Banyak tulis dalam kepala je tak dizahirkan pastu dah lupa dah nak tulis ape.. Dulu masa exam2 besar subjek yang tak payah risau langsung adalah BM.. Dan sememangnya karangan/penulisan la yang banyak tolong aku dapat A1 (masa dulu kan ade paper BM1 & BM2.. tak tau la skrg silibus mcmana..) ha tengok kan da mula merapu.. nak cerita ape tadi sebenarnya aku ni??? hmmmmm...

Oh ok.. tadi ade tengok2 blog orang lain.. ramai yang meniaga online.. buat duit melalui blog.. sesunguhnya aku ni insan lemah IT (bukan buta terus cuma lemah je).. Jadi tujuan menulis ni adalah nak bertanya kepada sesiapa yang sudi membaca dan memberitahu dan beri tunjuk ajar kepada ku insan hina ni macamana lah u all buat duit melalui blog? itu je nak tanya... harap ade la yang sudi respon biarpun 1000 tahun lagi.. ok la da mamai.. gudnite.. hehe

my lovely groovy dancing girl