Monday, December 13, 2010

blog baru lagi hurm....

test..

assalamualaikum..

okay ni blog baru ai lagi.. dah bape kali buat blog tapi tak penah sampai ke garisan penamat.. baru ai realize yang ai ni memang buta IT sangat-sangat.. memang sangat tak reti nak buat coding-coding pe kebenda sume tu ah.. baru suku perjalanan blog da error tetibe je itu turun bawah ini naik atas itu hide ini appear.. yang tah mana-mana datang pun ada.. sumpah mak sangat tak reti nak edit-edit bagai ni.. sape boley tolong ajar camne korang boley ade link-link yang tah ke mana-mana kat tepi-tepi tu.. page korang sume smarties sangat.. ai tak reti please wo ai nee.. help me..

sekian..

test saje.. lepas ni tekan publish post kat bawah kite tengok ape yang jadi..

2 comments:

  1. heee...nak bee tolong ? bee peminat jihan la!..bee leh tolong watkan free jer...tp tk canggih sangat lah..

    ReplyDelete
  2. bee add ym kita eian_arch@yahoo.com takpun FB - Nuur Jihan.. tp Pm sekali ye sbb fren request byk sgt.. tq :)

    ReplyDelete

my lovely groovy dancing girl